Samaroli kommer til Norge

samalogo

Silvano S. Samaroli startet opp som den første uavhengige tapperen av skotsk whisky i 1968. Han og hans medarbeidere har funnet frem mange skikkelig gode fat som de har fått tappet. De har gjort ting på “gamlemåten”, blending er foretatt med avslutning på fat etter at de forskjellige whiskyene er blandet sammen, før det er blitt tappet på flaske, gjerne opp til ett år. Tynning med vann er gjort på tilsvarende måte, kun litt om gangen mens whiskyen ligger på fatet, så vente noen uker eller dager, så litt til, frem til ønsket kombinasjon av styrke, smak og lukt har vært på plass. I juni introduseres Samaroli i Norge på en liten intro-runde som begynner på The Whisky Bar i Oslo den 12.6, så til Cardinal i Stavanger 13.6 og til slutt på Grand Whiskybar i Bergen fredag 14.6 Informasjon om smakingene finner du på våre Facebooksider, og hos de enkelte barene.